torstai 23. syyskuuta 2021

Kirjavinkki: Mikrotreenit - Liikunnan uusi aikakausi

Kirjavinkki: Mikrotreenit - Liikunnan uusi aikakausi

Kustantaja: Docendo

Julkaisuvuosi: 2021

Kieli: suomi

Sivumäärä: 187

Tuoteryhmät: Ihminen ja hyvinvointi

Urheilu ja liikunta

Kirjastoluokka: 79.1 Liikunta. Urheilu

YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kuntoliikunta, harjoitteet, taukoliikunta, liikunta, hyvinvointi, istuminen, terveysvaikutukset, haitat, terveys

Mikrotreenit on puhelinsovellus, joka auttaa sinua toteuttamaan juuri sinulle sopivimman mikrotreenin kulloisiinkin voimavaroihisi peilaten.  Puhelinsovellus


Kun olo on väsynyt, voimaton ja kuormittunut, tasapainotat tilannetta sekä lisäät vireyttäsi palauttavalla mikrotreenillä. Kun taas energiaa ja asennetta piisaa, voit valita tehokkaamman sekä kehittävämmän mikrotreenin kuntosi kohentamiseksi.

mikrotreenit opettavat kuuntelemaan kehoasi

Harjoitusta valitessasi teet joka kerta kaksi valintaa: Teetkö palauttavan vai kehittävän harjoituksen ja millä intensiteetillä. Tämä opettaa sinua tarkkailemaan vireystilaasi ja kuuntelemaan kehoasi.  Lue lisää blogistamme!


EI PELKKÄÄ TAUKOLIIKUNTAA

Mikrotreenit mukautuvat sinun vireyteesi ja voimavaroihisi, ei toisinpäin. Kun kaipaat elpymistä ja parempaa palautumista, ovat mikrotreenit autonomisen hermoston parasympaattista, palauttavaa osaa stimuloivia hengitys- ja rentousharjoituksia, minimeditaatioita, venytyksiä ja lempeää liikettä.

Kun taas hyvin palautuneena kaipaat aktiivisempaa ja kehittävämpää otetta, voivat mikrotreenit olla toiminnallisia liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoituksia, sykettä kohottavia liikesarjoja, hermostoa ja hengityselimistöä herätteleviä sekä lihakset töihin laittavia impulsseja. 

Mikrotreenit ovat parasta vastalääkettä istumisen ja etätyön haasteisiin!

Lisää blogissa